czwartek, 2 maja 2013

Majowe menu obiadowe czyli szef kuchni poleca...

... a "le chef, c'est moi" na obiad proponuje:

ziemniaki w szpinakowym pesto
sałatę rzymską z rzodkiewką z bazyliową oliwą z oliwek
oraz jajko sadzone od kur z wolnego wybiegu

Smacznego!





8 komentarzy:

  1. Teraz zdecydowanie przegiąłeś. Kocham takie jedzenie. I te młode ziemniaki - skrobane jak się domyślam, no po prostu ideał :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Genialny pomysł na wykorzystanie pesto :>

    OdpowiedzUsuń
  3. te ziemniaki w pesto..cuuudo!

    OdpowiedzUsuń
  4. ziemniaki zachwycają :)
    jak dla mnie wspaniały obiad, uwielbiam takie w gorące dni. Dodałabym tylko chołojec, mmm... :)

    OdpowiedzUsuń
  5. za ziemniakami nie przepadam, ale w takim wydaniu bym nie pogardziła :)

    OdpowiedzUsuń
  6. jak dla mnie, to obiad idealny

    Pozdrawiamy serdecznie

    Tapenda

    OdpowiedzUsuń
  7. te ziemniaki w pesto muszą byc przepyszne!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie :)